Active Energy

Uw installatiebedrijf

Welkom bij Active Energy uit Diest (Molenstede), uw vaste partner die sterk werk levert op het vlak van verwarming, koeling en ventilatie in Diest. Wij voeren kleine en grote opdrachten, nieuwbouw en renovatie. Verwarmen met hernieuwbare energie, slimme ventilatie of airco oplossingen? Wij staan voor u klaar met raad en daad. Hoe kunnen wij u helpen?
Contacteer ons Offerte aanvragen
Ons engagement om van uw project een succes te maken
Graag een concrete offerte op maat?
Gratis offerte aanvragen
  • Dienstverlening van A tot Z
  • Gecertificeerd installatiebedrijf
  • Gratis offerte en advies

Onze activiteiten

W

Installatie en herstelling warmtepompen

Een warmtepomp is de meest milieuvriendelijke oplossing voor verwarming voor nieuwbouw en renovatie. Een warmtepomp werkt op elektriciteit en kan uw woning ook verkoelen in de zomer. Wij helpen u kiezen tussen een lucht-water warmtepomp of een geothermische warmtepomp. Ideaal hierbij is vloerverwarming en een goede isolatie. Een hybride warmtepomp levert de beste prestaties in combinatie met een cv-ketel op gas of mazout.

Vraag vrijblijvend advies
P

Installatie en herstelling zonnepanelen

Met fotovoltaische zonnepanelen produceert u gratis elektriciteit. Het systeem omvat steeds een omvormer, en kan uitgebreid worden met een thuisbatterij. Met onze ervaring als installateur raden wij zonnepanelen aan wanneer u een warmtepomp heeft.

Vraag vrijblijvend advies

De specialist bij u in de buurt

Ons werkgebied is: Diest, Schaffen, Webbekom, Tessenderlo, Halen, Herk-de-Stad, Paal, Lummen, Scherpenheuvel-Zichem, Bekkevoort, Rillaar, Varendonk, Veerle, Kaggevinne, Molenstede, Averbode, Eindhout, Vorst.